Atenció!

A partir d'ara eliminaré els blogs que portin des dels nou o deu mesos sense actualitzar-se.


Enlaza el agregador con esta imagen

Secundària i Batxillerat

miércoles, 6 de abril de 2011

Agregador blogs educación / Directori blogs educació

Aquest és un directori / agregador de blogs d'educació, escrits en català i castellà. Espero que aviat s'ompli amb els vostres blogs i es faci més gran. Ja he enllaçat uns quants. Si vols que el teu en formi part només has d'enviar-me un correu amb l'adreça del blog a

blogseducacio@gmail.com

i indicar-me si vols incloure'l al grup "Infantil i Primària", "Secundària i batxillerat" o "TIC TAC i més". Potser consideres que podria formar part de més d'un grup, sigui com sigui, tria'n un, si us plau, el que més et convingui.

Vigila perquè potser el teu ja en forma part del directori. Si veus que el teu ja hi és i no hi vols que hi sigui fes-m'ho saber a través de l'adreça de correu anterior.

Gràcies pel teu suport.

Felipe Blasco

_____________________________

Este es un directorio/agregador de blogs de educación, escritos en catalán y castellano. Os animo a que añadáis vuestros blogs.  Si quieres que el tuyo forme parte sólo tienes que enviarme un correo con la dirección del blog a

blogseducacio@gmail.com

e indicarme si quieres incluirlo en el grupo "Infantil y Primaria", "Secundaria y bachillerato" o "TIC TAC y más". Quizás consideras que podría formar parte de más de un grupo, sea como fuere, elige uno, por favor, el que más te convenga.

Ya he enlazado unos cuántos. A lo mejor el tuyo ya está; si lo ves y no quieres que esté házmelo saber a través de la misma dirección.

Gracias por vuestro apoyo.

Felipe Blasco

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.